Spoed / Spoed? 06-28632229

 

Bel 06-28632229 (ook ’s avonds en in het weekend) als u dringend een advocaat na aanhouding in een strafzaak in Nederland nodig hebt. Na aanhouding van een familielid of vriend kunt u bellen op mijn mobiele nummer.

Ik bezoek degene die is aangehouden in overleg met de piketadvocaat op zo kort mogelijke termijn.

Als ik niet zelf in staat ben om een bezoek te brengen, beschik ik over een netwerk van advocaten die het eerste bezoek ten spoedigste voor hun rekening kunnen nemen. Zij dragen de zaak weer aan mij over, met vermelding van al hetgeen de cliënt met hem of haar besproken heeft. Ik bezoek de cliënt zodra ik zelf weer beschikbaar ben.

Als cliënt daarin toestemt, neem ik vanzelfsprekend contact op met de familie.

 

Leave a Reply

  • Zoek

VERDACHTE.NET is onderdeel van Mr. J.P.C. ten Wolde, Advocaat - Nagtzaamplein 9 - 2032 TB Haarlem - 023-5352299 - Ook buiten kantooruren bereikbaar - 24/h 06-28632229