Advocaat nodig? / Spoed? 06-28632229

 

U heeft op het politieburo gezeten en verwacht een dagvaarding, of bent heengezonden en u hebt de dagvaarding al ontvangen?

Wel gaan, niet gaan?
Wel een advocaat? Of toch niet?
Wat moet u zeggen?

Heeft u een probleem met een strafzaak? Neem gerust contact met mij op. Ik vraag uw dossier op; dat bestuderen we samen. Ik geef u praktische tips wat u zou kunnen doen en wat niet en vervolgens wordt u bijgestaan bij op de zitting bij de rechtbank of het gerechtshof.

Als het nodig is om getuigen te horen dan roep ik getuigen op. Als zij kunnen verklaren dat zaken anders zijn gegaan dan er beweerd wordt bijvoorbeeld. Als verdachte heeft u of uw familielid in voorlopige hechtenis een aantal rechten, waar ik namens u, hem of haar voor op kom.

Gratis kennismakingsgesprek. Wat wij bespreken valt onder het beroepsgeheim.

Ik ben – ook buiten kantooruren en in het weekend – voor spoedgevallen bereikbaar op 06-28632229.

 

Leave a Reply

  • Zoek

VERDACHTE.NET is onderdeel van Mr. J.P.C. ten Wolde, Advocaat - Nagtzaamplein 9 - 2032 TB Haarlem - 023-5352299 - Ook buiten kantooruren bereikbaar - 24/h 06-28632229